fbpx

Esittely

VAGA designpaneeli

Kierrätetystä muovista valmistettu akustiikkaa parantava rimaelementti

Enää ei tarvitse valita kauneuden, käytännöllisyyden ja luontoystävällisyyden välillä. VAGA-rimaelementissä yhdistyvät nämä kolme ominaisuutta nykyaikaisen sisustuksen saavuttamiseksi.

VAGA on ympäristöystävällinen ja dekoratiivinen seinä- ja kattopaneeli, joka on valmistettu lähes 100-prosenttisesti kierrätetyistä muovipulloista valmistetusta polyesterihuovasta ja vanerista tai puukuitulevystä (MDF) valmistetuista rimoista.

Huopa on saanut GRS 4.0- (Global Recycled Standard) ja kuituaineiden Öko-Tex 100 -sertifikaatit, mikä tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia aineita, raskasmetalleja eikä formaldehydijäämiä. Myös Rakentamistietosäätiö RTS on myöntänyt huovalle rakennusmateriaalien päästöluokan M1-merkin.

VAGA disainpaneel
VAGA disainpaneel
VAGA disainpaneel

Kaikissa elementeissä on käytetty huopaa, jonka paloluokka on B-s1, d0.
Palonkestävyyden saavuttamiseksi voidaan yhdistää paneelikomponentteja, joille on määritetty paloluokat: MDF B-s2, d0 (musta MDF) ja B-s1, d0 (luonnonvärinen MDF); vaneri B-s1, d0; laminaatti D-s2, d0; viilu voidaan käsitellä tulenkestävällä lakalla B-s1, d0.

Dekoratiivisten ominaisuuksien lisäksi paneelilla on myös akustiikkaa parantavia ominaisuuksia, jotka pehmentävät tilan ääniä.

Akustinen rimaelementti

Akustinen rimaelementti

Akustinen rimaelementti

Akustinen rimaelementti

Valitse ympäristöystävällinen sisustus, joka tekee tilasta kauniimman ja äänestä paremman


Akustinen rimaelementti

Ympäristöystävällinen

Sisältää kierrätysmuovista valmistettua Öko-Tex-sertifioitua polyesterihuopaa. Materiaalin optimointi turhan materiaalihukan vähentämiseksi.

Akustinen rimaelementti

Laadukasta virolaista tuotantoa

Korkealuokkaiset elementit valmistetaan Tallinnassa

Akustinen rimaelementti

Nopea toimitus

Vakiokokoisia paneeleja toimitetaan heti varastosta..

Akustinen rimaelementti

Muotoiluvapaus

Vakiovalikoimassa on 8 mallia, mutta voit myös valita oman värin laminaattimallistoistamme.